fbpx

Lehet, hogy idén elmarad a karácsony?

Ha december 10-én jut eszedbe, hogy jó lenne valamilyen aprósággal meglepni az ügyfeleidet, akkor rossz hírem van: esélytelen, hogy idén bejuss a karácsonyfájuk alá.

Rendeld meg időben azt a karácsonyi ajándékot, amitől garantáltan felragyog a partnered arca (és mentsd meg Rudolfot a munkanélküliségtől).

Nem akarlak megijeszteni, de lassan kifutsz az időből

Sauer Győző vagyok és 19 éve foglalkozom céges reklámajándéktárgyak tervezésével, kivitelezésével. Mióta a szakmában vagyok még soha nem fordult elő:
❌ hogy elmaradt volna a karácsony,
❌ és hogy a cégek többsége ne az utolsó utáni pillanatra hagyta volna a partnereinek szánt ajándékok beszerzését.

Ez teljesen érthető – az utolsó negyedév mindig rázós a céges világban. 

Közeleg a zárás,

riportokat, teljesítményértékeléseket írunk, kijön rajtunk az egész éves hajtás fáradtsága, kilométeres sorokat állunk ki zsúfolt plázákban – lélekben pedig már fát díszítünk, forralt bort kortyolgatunk, bejglit eszünk, rokonokat látogatunk és B kategóriás karácsonyi filmeket nézünk a kanapén elnyúlva.

Elfoglalt ember vagy (az ünnepek közeledtével meg aztán pláne), ezért megértem, ha a céges ajándékok beszerzése nem szerepel kiemelt helyen a feladatlistádon.

Woman busy working at home office
Black gift box on white background.

Üzletemberként viszont nagy lehetőséget hagysz kihasználatlanul,

ha nem leped meg legalább egy aprósággal a partnereidet. Vásárlói elégedettségi kutatások tucatjai igazolják, hogy már egy kis értékű ajándékkal is mélyíted az ügyfeleid lojalitását – egy személyre (vagy cégre) szabott ajándéktárggyal pedig új szintre emelheted az üzleti kapcsolatotokat.

Ráadásul az ünnepi szezonban az ügyfeleid

kifejezetten számítanak arra, hogy megajándékozzák őket – ha a céges partnerei közül csak tőled nem érkezik csomag, akkor jó esetben csak pillanatnyi csalódást okozol, sértődékenyebb ügyfélnél konkrét megbízásokat veszthetsz. Felesleges kockázatvállalás helyett szerezz jó pontokat a partnereidnél.

Összeállítottam neked egy öt tételes „ezzel nem lőhetsz mellé” menüt, amiből bármelyiket is válaszd, garantáltan betalál az ügyfelednél az ajándékod.

Busy before Christmas

Így veszem le a válladról az emlékezetes ajándék beszerzésének terhét

Ha már meggyőződtél róla, hogy érdemes megragadni a karácsonyi ajándékozásban rejlő üzleti lehetőségeket, akkor máris szembetalálod magad a következő problémával: mit ajándékozzak?

A legtöbb cég az üveg bor–logózott bögre skálán választ a partnereinek valamilyen márkázott tucatterméket (ha egyáltalán márkázott és nem „Tesco gazdaságos” lesz a beszerzés), amit enyhe gyomorgörccsel ad fel a postán december 10. környékén („vajon időben odaér?”).

Ez nem szexi. És nem az a baj, hogy szerintem nem az – az ügyfeleid sem jönnek lázba egy használhatatlan, rossz minőségű vagy „letudós” ajándéktól. Az ilyen ajándéktárgyak landolnak nagy ívben a kukában vagy ítéltetnek örök felejtésre az íróasztalfiókok és céges teakonyhák felső szekrényeinek mélyére rejtve.

Vagyis hiába költesz el sok tíz- vagy százezer forintot ajándéktárgyakra – éppen csak a(z üzleti) célodat nem éred el vele. 

Gifts

A gagyi karácsonyi ajándékokkal:

Így könnyítem meg számodra a karácsonyi bevásárlást:

1. Nincs végeláthatatlan netes keresgélés, sorbanállás és ideges egyeztetés a szállítókkal – értékes időt (és ezáltal pénzt) spórolsz, ha rám bízod a beszerzést és megengeded, hogy határidőre házhoz vigyem a megrendelést

2. Csak a legnépszerűbb termékeket mutatom – egytől egyig örömgaranciás ajándékokról van szó, amikkel nem lőhetsz mellé

3. Cégre vagy személyre szabható – az emlékezetesség egyik kulcsa a személyesség; az összes terméket egyedivé varázsoljuk és a partneredre szabjuk, ha szeretnéd

4. Azonnal rendelhető – ez a termékpaletta nem beetetés, ezért nem kell félned „átmeneti készlethiánytól” és nem kapsz majd „a nagy érdeklődésre való tekintettel csak a drágább verzió érhető el” e-mailt sem tőlem

5. A listaár feléről indul a rendelés – a kedvezmény kizárólag a Contact Ügyfélszolgálati és HR-konferencia résztvevőinek szól

Woman christmas shopping online, above view

Ezekkel az ajándéktárgyakkal nem lőhetsz mellé

A Contact Ügyfélszolgálati és HR-konferencia résztvevőjeként összeállítottam neked egy 5 tételes karácsonyi menüt, amivel garantáltan felejthetetlen pillanatokat okozhatsz az ügyfeleidnek. Nézd csak:

Endorfintól boldog a karácsony

ChocoSpoon forrócsokoládé, egyedi csomagolásban

Kézműves belga forrócsokoládé (33 g), fa kanálon egyedi gyártású papírcsomagolással. Fajták: tej-, ét- és fehércsokoládé. Az ár tartalmazza a digitális nyomtatás költségét. Minimális rendelési mennyiség: 50 db.

Listaár: 797 Ft + Áfa / db

Jegyzetelj műalkotásra

Smeg mágneses felírótábla

Egyedi grafikával gyártott mágneses felírótábla filccel és törlővel. Átlátszó csomagolásban, digitálisan nyomtatott fejléckártyával szállítjuk. Az ár a digitális nyomtatás költségeit is tartalmazza. Minimális rendelési mennyiség: 100 db.

Listaár: 462 Ft + Áfa / db

Lesz mivel aláírni 2020-ra

Lighty érintőképernyős golyóstoll

Műanyag érintőképernyős golyóstoll gumi markolattal, színes érintőgombbal és színben megegyező LED-es fénnyel, mely gravírozást követően világít. Az ár a gravírozás költségét nem tartalmazza.

Listaár: 268 Ft + Áfa / db

A hideg sem akadály, hogy utaljon neked

Vanzox érintőképernyős sport kesztyű

Érintőképernyős sportkesztyű, 2 ujján speciális bevonattal. Az ár az emblémázás költségét nem tartalmazza.

Listaár: 1635 Ft + Áfa / db

Ajándék az elmacskásodott ujjperceknek

Cleanpad szublimációs egérpad

Mikroszálas anyagból készült egérpad, mely képernyőtisztító kendőként és csúszásgátló alátétként is használható. Az ár tartalmazza a szublimáció költségét. Minimális rendelési mennyiség: 50 db.

Listaár: 714 Ft + Áfa / db

Az idei karácsony az előrelátó cégek ünnepe lesz [minden nappal drágulnak a termékek]

A rendelések leadásának végső határideje: 2019. november 15.

Azért, hogy idén biztosan ne maradjon el a karácsony (és Rudolf se veszítse el a munkáját), úgy döntöttem, hogy az időben kapcsoló cégvezetőket, vállalkozókat megjutalmazom.

Ha november 15-ig leadod a rendelésedet, akkor a Contact Ügyfélszolgálati és HR-konferencia résztvevőjeként 50% kedvezményt kapsz valamennyi termék listaárából.

Viszont van egy kis csavar ebben a karácsonyi történetben: a konferencia zárónapja után (november 8.) egy héten át, minden egyes nap 2000 Ft-tal emelkedik a megrendelésed összesített értéke.

Ez azt jelenti, hogy ha pl. november 9-én rendelsz 50 db cleanpadot, akkor nettó 35 700 Ft -50%, azaz 17 850 helyett 19 850 Ft-ot kell fizetned a termékekért – november 15-én pedig már 29 850 Ft+áfába fog kerülni ugyanez a művelet.

Következő áremelésig hátralévő idő:

nap
óra
perc
mprc

Előrelátó leszek, megrendelem a céges karácsonyi ajándékokat

A Contact résztvevőjeként november 15-ig 50% kedvezménnyel rendelheted meg valamennyi terméket. Az előrendelés leadása után a munkatársaim 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik veled a részleteket. (Ne feledd, november 8. után leadott rendelés esetén minden nap nettó 2000 Ft-tal nő a termékek megrendelésének az ára.)

Ők már tavaly is egyedi ajándéktárgyakkal lepték meg az ügyfeleiket

Jó, jó, de nem tökéletes? Valami másra gondoltál? Kérd a teljes karácsonyi katalógust e-mailben és válogass 1000+ prémium termék közül.

Szia, Sauer Győző vagyok.

19 éve foglalkozom céges reklámajándéktárgyak tervezésével és kivitelezésével.

Folytathatnám a bemutatkozásomat, de most beszéljünk inkább rólad – pontosabban arról, hogyan tudsz behozhatatlan versenyelőnyre szert tenni a konkurenciáddal szemben. Elárulok egy fontos tényt: az emberek rémesen unják a „letudós”, kreativitásmentes vackokat, amiket ajándéktárgy címszóval kapnak a cégektől.

Siralmas.

Ez a szó jut eszembe, amikor meglátom a céges ajándéktárgyak kínálatát, amire az sem büszke, aki készítette – pláne a cég, aki megrendelte. Komolyan mondom, némelyik gagyi darab vizuális környezetszennyezéssel ér fel (sajnálom az ügyfeleket, akik ezeket megkapják).

Ha érdekel mi a megoldás, töltsd ki az űrlapot és felveszem veled a kapcsolatot.

Ne hagyd itt

az 50%-os kedvezményedet (ez a Contact résztvevőjeként alanyi jogon jár neked), és ne feledd: november 8. után minden nap nettó 2000 Ft-tal nő a termékek ára. Megéri időben kapcsolni. Mentsük meg Rudolfot, idén se maradjon el a karácsony.